Υπηρεσίες

Φάκελοι Αλληλογραφίας

Ατελιέ Γραφικών Τεχνών

Το ατελιέ γραφικών τεχνών είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και λογισμικά, άλλα κυρίως με προσωπικό που διαθέτει φαντασία και μεγάλη εμπειρία για την υλοποίηση μιας δημιουργικής ιδέας και για τη σωστή παρουσίαση μιας μακέτας και γενικότερα ενός γραφιστικού έργου.
Ψηφιακές Εκτυπώσεις πάσης φύσεως

Εκτυπώσεις offset / ψηφιακές

Η ψηφιακή εκτύπωση είναι η καλύτερη επιλογή για μικρές και βιαστικές εργασίες, ενώ για εργασίες σε μεγάλη ποσότητα προτείνουμε την συμβατική offset εκτύπωση με υψηλή ποιότητα εικόνας, η οποία γίνεται πιο αποδοτική, καθώς η τιμή ανά τεμάχιο μειώνεται όσο η ποσότητα μεγαλώνει και υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεγαλύτερης ποικιλίας χαρτιών.
Εκτυπώσεις Plotter

Εκτύπωσεις plotter

Εκτύπωση σε μεγάλες διαστάσεις κατάλληλη για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Υψηλή ποιότητα εκτύπωσης σε μουσαμά, καμβά, αυτοκόλλητο (με ή χωρίς πλαστικοποίηση), αμμοβολές, ταπετσαρίες κτλ. καλύπτουν τέλεια την κάθε σας ανάγκη.
mixanografika

Μηχανογραφικά – έντυπα (μπλοκ)

Σχεδιάζουμε και εκτυπώνουμε ενιαία μηχανογραφικά έντυπα λογιστηρίου, μπλοκ ή έντυπα εσωτερικής οργάνωσης για οποιαδήποτε επιχείρηση (αποδείξεις, τιμολόγια, δελτία αποστολής, φορτωτικές κ.α.)
IMG_0634

Κουτιά συσκευασίας – ειδικές κατασκευές

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις συσκευασίας σε χαρτί και χαρτόνι για επαγγελματίες σε μια μεγάλη γκάμα από σχήματα, χρώματα και σχέδια… (κουτιά ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας, fast food, πιτσαρίας, κ.α.) και έχουμε τη δυνατότητα δημιουργίας ιδιαίτερων κατασκευών.
Scroll to Top